Fantastisch dat ik op de banner van Museum Prinsenhof mag staan. En hilarisch dat ik een koekje ben 😀 Als onderdeel van de campagne ‘historische vrouwen’ met de bedoeling om vrouwen uit te nodigen hun verhaal op te laten tekenen door het museum. Dankbaar voor deze kans.

Somnox_hub

Een eer om te mogen deelnemen aan een hub over de implementatie van SOMNOX, de slaaprobot, in het dagelijkse leven van mensen met slaapproblematiek.

 

MetMarja

Na het bespreken van “De Delftse Kernwaarden voor de Jeugd” nemen we natuurlijk een selfie. Met de Burgemeester van Delft, Marja van Bijsterveld

 

 

vampiro_emoji

Dit is Vampiro, hij wil al heel lang – al eeuwen – een boek schrijven, maar weet niet hoe of waar hij moet beginnen. In mijn boek “iedereen kan een boek schrijven.” worden starttips op humoristische wijze geboden om Vampiro en andere potentiële schrijvers aan te moedigen.

 

28423389_1555847771199773_19987473779757096_o

Samen met deze twee kanjers, Wouke Lam & Pieter van Stein, de Delftse Power Award 2018 mogen ontvangen van stichting 8Maart, in het kader van de Internationale Vrouwendag. Voor onze duurzame inzet voor gelijkwaardigheid, diversiteit en inclusie, in Delft.

 

Powervrouwen Delft

Ik met enkele sterke dames die Delft rijk is: Anita de Bruiijn, Claire Boelema, Ludmilla Skinner & Leila Prnjavorac.

 

B.A.M.

Een van mijn highlights. Na een jaar SKYPE overleggen is het mogelijk geweest om deze twee heren uit Chicago, de oprichter van B.A.M. Anthony Ramirez en de Projectcoördinator Christopher Jaffe, naar Delft te halen. Ze hebben ons kunnen inspireren over hun unieke aanpak van jeugdproblematiek en de effectiviteit ervan. Zelfs voormalig President van de USA, Barack Obama, was onder de indruk van hun programma.

 

CANIDREAM

CANIDREAM-TEAM van de 1e lichting + de oprichter van B.A.M. (uit Chicago). Even with an ocean between us, we fight the same fight.

 

BBQ reunie

Ik doe ook nog wel eens reunies organiseren, dit was een BBQ in 2017. Sommige schoolgenoten pas na 25 jaar weer gezien. Geweldig! (ps. er kwamen nog meer mensen opdagen hoor ;p)

 

Delftenaar van de Week

Delftenaar van de Week, als #huisvrouwvlogger [Een bewerking van dit artikel verscheen in de Delftse Post, december 2016 – klik op de foto om het artikel te lezen]

 

Werkgroep Kraamzorg

Met Stg. Delftse Mamazorg een bijeenkomst georganiseerd met professionals rondom zwangerschap en geboorte.

TOP Delft: initiatieven in en rond Buitenhof

Pokemon GO

Een Pokemon Go meet-up georganiseerd, dit zijn allemaal vreemden van elkaar ~ maar de sfeer zat er goed in! Heb ook nog even geregeld dat de cupcakezaak voor dit evenement cupcakes heeft ontworpen. Gezellig!

 

happyKidsCare

Netwerk brunch bij Happy KidsCare Delft.

Schrijfwedstrijd

Die keer dat ik nét niet had gewonnen met een schrijfwedstrijd, maar mijn inzending wel in de Passage van Den Haag Centrum mocht hangen.